Det at købe en baby bæresele, vikle eller en baby slynge til dit barn kan være større opgave første gang. Strækvikler, fastvikler, Mei Tais og ringslynger, det store udvalg af forskellige ord inden for dette område kan i sig selv være overvældende for mange nye forældre.
Nogle helder til bæreseler, da de ofte giver lidt mere stabilitet, mens andre foretrækker de mere simple slynger eller vikler. Men hvad er faktisk bedst for dit barn at ligge i? Det er der meget delte meninger om.

Er man i tvivl om hvad man skal vælge kunne en Caboo baby Carrier være et rigtig godt valg, da den er lidt en blanding af de forskellige ting.

Caboo baby carrier bæresele/slynge

Læs mere om Caboo slynger her

“Vi kunne virkelig godt lide at bruge Close Caboo+ i de første par måneder, da vores søn var nyfødt,” siger Peter Mogensen. “Dette produkt er designet til babyer fra 5 kg, så det passer til små nyfødte og ligger et sted mellem en slynge og bærer, lavet af meget fleksibelt stof, men med lidt struktur til det. Vi kunne virkelig godt lide, hvor behagelig det var at bære og hvor sikker vores søn lå inde i den, plus som det er lavet af et stof, som er det ret kompakt, når det foldes op, og det passer nemt ind i en taske.

“Da babyer er sammen med sin mor konstant i løbet af de første par måneder, fungerede det virkelig at have hænderne fri, samtidig men at man bar rundt på sit barn og kunne gøre andre ting i hjemmet.”

“Dette er den eneste bæresele, vi har ejet, der giver dig mulighed for at sidde komfortabelt sammen med barnet i det, for eksempel når du skal spise aftensmad eller se tv. Den største ulempe vi oplevede, er at det kun går et par måneder, før din baby bliver tungere, og så begynder der at mangle lidt af den støtte man finder i rigtige bæreseler. Men så længe barnet er under 4kg er Caboo noget mere behagelig at benytte end f.eks. en Ergobaby bæresele.”

Line Danielsen er helt enig: “Da jeg er mor for anden gang, kendte jeg fordelene ved at bruge en slynge og det at kunne have begge hænder fri. Vi prøvede en masse baby slynger, vikler og bæreseler, og til sidst valgte vi Caboo, da hun var lille, da den bløde vikle tillod hende at holde sig tæt og komfortabel.
Dog kan en tungere baby muligvis have brug for mere støtte, især hvis du er nervøs for at bruge en baby bæresele.”

Vælg den rigtige baby slynge

Caboo slynger og vikler

Najell bæresele

I takt med at ens barn bliver større, vælger en stor del af forældrene at udskifte sin slynge eller vikle med en mere fast bæresele, som f.eks. Najell Omni, som er en af tidens mest populære ergonomiske bæreseler.

Lone Monika Olsen – “Jeg var lidt ivrig efter at bruge en bæresele udendørs i starten, men efter vi skiftede vi til Najell bæresele, er det en ren fornøjelse at gå med sit barn udendørs.”