Om mig

Mit navn er Pernille Andersen og jeg er mor til Frederik på 4 og Melia på 8 måneder. Jeg har valgt at lave denne lille blog om baby bæreseler, da efterhånden dagligt ser folk på gaden eller i bussen som bruger en forkert bæresele, eller bruger bæreselen forkert. Derudover er der stadig mangle som knap nok ved hvad en bæresele er, eller hvad forskellen er på bæreseler, vikler og slynger. Noget som jeg håber at lære danskere lidt mere om her på bloggen.

Derudover tester jeg forskellige bæreseler her og skriver om mine egne erfaringer med dem.

Jeg startede allerede med min første bæresele, da Frederik var cirka 3 måneder gammel, og benyttede den til han var næsten et år. Det var her jeg opdagede de mange fordele den havde over en klassisk barnevogn, selvom at jeg dog ikke ville kunne undvære den. Bæreselen er dog et rigtig godt supplement dertil.

Udover min familie og mine børn, interessere jeg mig en del for indretning og design. Gerne med gode danske klassiske produkter. Jeg sælger endnu ikke selv bæreseler, så der er ingen grund til at maile mig om det, derudover kan jeg heller ikke rådgive om bæreseler som jeg endnu ikke har afprøvet. Men jeg stadser lidt på at få afprøvet en del flere modeller, mens Melia stadig har størrelsen til at det er muligt. Til de lidt mindre modeller, har jeg heldigvis en skøn 3 måneder gammel niece Freja, som jeg helt sikkert kan “låne” lidt.