Nonomo® slyngevugge til baby – Guide og anmeldelse

En slyngevugge kan være en rigtig en god løsning på mange forældreproblemer. Som forældre kan man let føle sig hjælpeløst, når ens nyfødte sover dårligt eller græder ofte. Heldigvis er der en nem løsning som i mange tilfælde vil hjælpe nemlig en slyngevugge.

Nonomo er en sådan slyngevugge, og kan være med til at berolige din baby på en effektiv og sikker måde. I denne artikel har jeg taget et nærmere kig på Nonomo slyngevuggen, dens kvaliteter og mangler. Læs her om denne slyngevugge er investeringen værd.

Nonomo hængevugge hvidNonomo hængevugge eller ej?

Skal du investere i hængevuggen fra Nonomo eller ej? En slyngevugge, ikke bare Nonomo, men slyngevugger generelt er dyre og koster typisk fra 1.500+ kr. Vil du gerne spare mange penge på en slyngevugge, kan du overveje om du skal købe den brugt.

Nonomo er blandt de mest populære slyngevugger til babyer og med god grund for det er også en af de bedste til prisen.

Køb hos Mamamilla

Anbefalinger

En af Tysklands førende fysioterapeuter for børn, Sarah Steinemann, anbefaler brugen af ​​en baby hængekøje til forældre som har kolik børn eller blot børn der har svært ved at sove.

Som unge forældre har man ofte mange udfordringer at stå over for. Normalt er de udmattede og føler sig tabte, når deres nyfødte græder konstant eller ikke vil sove. Sarah Steinemann der bor i Barnstorf, beskæftiger sig med børn, handicappede og sunde børn. Og hun er bekendt med de forældres problemer hver dag.

Top tre problemer, forældre har med deres baby

Hoved fokus for Sarah Steinemanns daglige arbejde er: Børn der udvikler sig langsomt, asymmetri af kraniet og skrigende babyer, der lider af kolik. Hun lægger vægt på afklaring og generel undersøgelse af problemerne. For eksempel kan en baby, der lider af udviklings problem ikke altid vende sig om eller krybe. Dette resulterer som regel i at der opstår en en asymmetri i barnets hoved.
“I dag bruger babyer næsten 50% af en dagen, enten i en autostol eller ligger fladt på ryggen. Herved er der ikke plads til at bevæge sig selv eller vende sig om. Dette resulterer i et enormt pres på barnets hoved. Denne form for belastning har også en negativ effekt på lænderegionen, hvis børn sidder meget i et barnesæde eller autostol”, Siger fysioterapeuten for børn.

Succesfuld behandling med en baby slyngevugge

Sarah Steinemann mener, at en baby hængekøje, slyngevugge eller hængevugge er en fantastisk løsning på ovennævnte problemer. Hun fik gode erfaringer da hun begyndte at bruge NONOMO® Baby Hammock, som er en af de mere populære slyngevugger. Det lindrer den bløde ryg og fordeler barnets vægt ligeligt på en ergonomisk måde. Dermed kan trykpunkter og et typisk fladt baghoved ofte undgås.

En anden fordel er indstillingen i en lateral position. Som Fysioterapeuten forklarer: “Spædbørn samler deres hænder og en tilsvarende øjenhåndskoordinering finder sted. At være i en hængekøje eller slyngevugge giver dem en helt anden følelse end at ligge på gulvet. Børn er i stand til at opdage stimulans når de bevæger deres arme og ben. “Eksperten anbefaler brugen af slyngevugger til forældre med babyer, der lider af kolik”
Den vuggende om omsvøbende fornemmelse i en slyngevugge hjælper en baby til at slappe af og kan reducere luften i maven. Tarmaktiviteten stimuleres og forbedres ved denne bevægelse.

Undgå stimuleringsmætning

Steinemann prøvede også slyngevugger hos skrigende babyer og vurderer hendes oplevelse positivt. “Vores verden er larmende og fulde af visuelle stimuli, som er vanskelige at behandle for en baby. Derfor kan det virkelig tilrådeligt at beskytte en baby mod unødvendige stimuli. Det er langt bedre at lægge en baby i en lukket hængevugge, som er placeret et fast i haven, end at det ligger på et tæppe eller kravlegård. Dit barn kan nemt lytte ned, mens det lytter til vind og rustende blade.”

Så ikke alene får dit barn en bedre søvn i en slyngevugge, men den kan også hjælpe med til at forebygge flere problemer som man ofte ser hos babyer.

Del gerne dine erfaringer med Nonomo slyngevuggen herunder, så andre forældre kan då glæde af dine førstehåndoplevelser.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *