Hvorfor en Egobaby bæresele 360 four position?

Ergobaby har igennem flere år været kendt som et af de førende mærker inden for bæreseler. Og deres nye 360 four position er bestemt ikke nogen undtagelse når det gælder kvalitets bære seler. Her har de taget udgangspunkt i de gode erfaringer de har haft med Original og Adapt modellerne og forbedret dem endnu mere i 360 serien. Skal den kunne bruges til spædbørn også, så gå efter Bundle of Joy varianten, da denne kommer med en Ergobaby 360 indsats, så man slipper for at købe en separat Ergo babyindsats.
Er man ude efter et godt tilbud på denne model, så har de lige nu nogle rigtig gode ergobaby 360 tilbud inde på Danbaby’s webshop, ellers finder du også mange flotte bæreseler, vikler og slynger hos BabyBob.dk

Ergobaby er et af de nyere firmaer inden for babyudstyr. Det blev grundlagt tilbage i starten af 2003 af Karin Frost, som havde en vision om a fremstille den bedst mulige bæresele på marked. En af de ting som der var stor fokus på i starten, var at udvikle ergonomiske bæreseler som var behagelige at bruge, både for forældre og for barnet. Et fokus område som siden er blevet forbedret igen og igen, hvilket er med til at gøre ergobaby til et af de førende mærker inden for bæreseler. Bæreselen er designet til at være så behagelig at benytte som mulig, både forældre og barnet, selv ved brug i længere tid.

Med en ergobaby bæresele sikre du derned optimale ergonomiske forhold for både dig og barnet. Med masser af justerings muligheder er en ergobaby sele det bedste valg du kan gøre inden for bæreseler. Dit barn vil have en god understørrelse i behagelige højkvalitets materialer, samtidig med at barnet er tæt på sin mor eller far.

Læs mere om brugen af Baby bæreseler til spædbørn

Ergobaby 360 bæresele – Four position

En af de bedste bære seler på marked, er deres 360 model, som er en sele til børn fra cirka 4 måneder op til omkring 15 kilo. Derudover har du mulighed for at købe en Ergobaby 360 babyindsats, som gør at du vil kunne benytte den helt ned til børn på 3.2 kilo. Denne ergobaby 360 indsats, gør at dit barn sidder trygt og sikkert, også selvom det ikke selv er i stand til at holde sit hoved oppe.
Ergobaby Four position 360 er for mange den ultimative bæresele, både på grund af den høje kvalitet, som sikre at dit barn ligger sikkert i selen, men også på grunde af de mange justeringsmuligheder som f.eks. face out funktionen, der gør at du kan tilpasse hvordan dit barn skal vende i selen. Om det skal have
ansigtet udad eller indad. En funktion som man ikke finder i ret mange andre bæreseler. Dette er med til at gøre bæresele 360 til en klassikere som vi blive brugt i mange år fremover. Det hører da heller ikke ind under de billigste bære seler, men for mange er den bestemt prisen værd. Især hvis du kan finde den på tilbud eller på anden måde få en god pris på den.

 

Se det store udvalg af bæreseler på tilbud hos Danbaby.dk

Ergobaby 360 tilbud

Bæreseler på tilbud kan være svært at finde, da denne slags tilbud ofte kun findes i korte intervaller.
Du kan være heldig at falde over et sådant tilbud i en reklame for din lokale babybutik, eller også kan du tilmelde dig nyhedsbrevet hos flere af de større forhandlere som Ønskebørn, Babysam, BaboBob eller lignende
og vente på at der dukker et tilbud på bæreseler op. Desværre står man jo ofte og skal bruge den inden for kort tid, og har dermed ikke mulighed for at vente flere uger på at der dukker et godt tilbud op.
Så hvor skal man så købe hvis man gerne vil have en billig ergobaby bæresele? Det billigste sted jeg har kunne finde dem, hvor de ikke var på tilbud – var inde på BabBob.dk som sælger forskellige typer af babyudstyr inkl.
bære seler, slynger og vikler. Prisen på denne type bære sele variere ofte lidt, men typisk ligger de på omkring 1.200-1400 kroner inkl. moms. Men så få du også et kvalitets produkt, som holder i lang tid og er behageligt at bruge.

Bæreseler test

Fordele ved en ergo bæresele

 

En af de helt store fordele ved at benytte ergo bæreselen, er at den er meget ergonomisk, hvilket gør at du vil kunne benytte den i lang tid, uden at få ondt i nakke, skuldre eller ryggen.
Noget som man ofte oplever med en billig bæresele, eller en som ikke er indstillet rigtigt til barnets vægt og størrelse. Selen er vejer ikke ret meget og er meget let at anvende.
Den store fleksibilitet som du finder hos ergobaby bæresler det til en af de mest solgte produkter inden for babyudstyr nu om dage.
For mig er den største fordel ved bæreselen, muligheden for at bære rundt på mit barn og have det tæt på en,
samtidig med at man stadig har mulighed for at gøre andre ting, da hænderne er frie.
Noget man jo normalt ikke har når man bære rundt på sit barn.

 

 

Det svare lidt til at du tager barnet op og bære rundt på det i armene,
som vi jo normalt gør for at få barnet til at falde til ro.
Forskellen er bare at nu har du hænderne fri. .Bære selen er også rigtig praktisk når i skal steder hen, hvor en barnevogn vil have svært ved at komme frem.
F.eks. i fyldte busser, i ujævn terræn eller i små butikker inde i byen.
Derudover kommer ergo selen i et fedt design med flere forskellige muligheder når det kommer til valg af farve og udsmykning. En ergobaby 360 bæresele vil kunne benyttes når dit barn vejer omkring 6 kilo,
eller med en 360 babyindsats når barnet vejer cirka 3.2 kg.