Ergobaby babyindsats til 360 og Original bæresele

Ergobaby er blandt de mest populære bæreseler til babyer og børn. Deres standardseler er som udgangspunkt ikke lavet til helt nyfødte, og for at du kan bruge dem fra start af med din baby, skal du have en Ergobaby babyindsats. Læs mere om hvorfor, hvordan den virker og hvor du køber den henne.

Ergobaby er en bæresele jeg selv har brugt med indsats til mine egne børn, og selvom jeg mener at “den rigtige bæresele” i høj grad kan variere fra barn til barn og forældre til forældre, så må jeg sige at Ergobaby er et af de mest universelle produkter på markedet.

Det er en klassisk bæresele, der er nem at bruge og meget ergonomisk for både dig og din baby. Derfor vil jeg også anbefale dig at anskaffe en babyindsats hvis du allerede har Ergobaby 360 eller Ergobaby Original bæreselen. Du kan også købe det hele samlet fra ny af.

Spædbarnsindsats til nyfødte

Ergobaby 360 babyindsatsEn baby vokser med sådan en fart at det er svært at lave ét produkt der passer til en længere periode af babyens liv. Til gengæld kan man lave et standard produkt der passer til nogle år og så lave et tillægsprodukt for at gøre levetiden længere. Det er præcis hvad Ergobaby har gjort med deres bæreseler og denne babyindsats.

Babyindsatsen gør at du kan tage en Ergobaby bæresele, som ellers kun kan bruges fra 6 kg og opefter, og bruge den allerede fra dit barn er nyfødt.

Køb den her

Anmeldelse

Med deres babyindsats, har ergobaby udviklet en ny og brugervenlig udgave af den klassiske bæresele, så den også kan bruges til spædbørn.

Fordelen ved denne indsats er at den er køligere og ventilere bedre end de gamle modeller, da den er lavet af det gode Cool Air stof. Der er også tænkt over ergonomien, som sikre at dit spædbarn sidder rigtig godt i sin bæresele indsats.

Denne Ergobaby babyindsats er special lavet til at holde dit nyfødte barn i en ergonomisk korrekt form, som sikre både barnet og din holdning.

Brug bæresele fra start af

Fordelen ved at benytte bæreseler fra starten, er at du har barnet tæt på dig, så det kan høre din hjertelyd og samtidig ligger tæt på samme måde, som da det lå i sin mors mave. På den måde får barnet en så blid overgang til den virkelige verden som muligt.

Babyindsatsen fra Ergobaby bør udelukkende benyttes til en Ergobaby 360 bæresele eller Ergobaby Original model, men giver dig altså mulighed for at benytte din bæresele til baby allerede fra start af.

Efter de første 4-6 måneder vil det ikke længere være nødvendigt at benytte en babyindsats, da barnet nu er stort nok til selv at kunne sidde i bæreselen, uden ekstra hjælp eller støtte. Med til babyindsatsen følger en pude, som bør benyttes når barnet er omkring 5 måneder, og dermed stadig kræver lidt ekstra støtte for at sidde behageligt i sin bæresele.

Babyindsatsen passer til disse Ergobaby modeller

Normalt kan en Ergobaby 360 bæresele og en Ergobaby Original bæresele kun bruges til spædbørn over 6 kilo. Men mange forældre vil også gerne kunne bruge den som en babybæresele til de mindste, altså allerede fra fødslen af. Dette kan også lade sig gøre ved at tilkøbe en Ergobaby babyindsats til bæreselen. Hermed vil du kunne benytte bæreselen fra nyfødt og de første 1,5-2 år af barnets liv.

Ergobaby har mange bæreseler og desværre passer babyindsatsen ikke til alle modeller og slet ikke til bæreseler af andre mærker end Ergobaby. Den passer dig til de to mest populære modeller fra Ergobaby som er:

  • Ergobaby Original
  • Ergobaby 360

Skal du have en bæresele, og bruge den meget, så er det også en af disse 2 modeller jeg vil anbefale fra Ergobaby.

Sådan bruge du babyindsatsen med en bæresele

Det giver ingen mening at prøve at forklare hvordan du bruger indsatsen sammen med en bæresele på tekst. I stedet bør du se videoen herunder for at få demonstreret præcist hvordan du bør gøre. Det kan måske drille lidt til at starte med, men et godt råd er at gøre det mens din baby er glad og prøve det et par gange i træk, for at få teknikken ind under huden.

Andre Ergobaby modeller

Som sagt laver Ergobaby også andre bæreseler, hvor det blot ikke er muligt at bruge denne babyindsats, og hvorfor vi heller ikke har lagt mere vægt på dem på denne side. Du skal ikke snydes for at lære de andre modeller at kende, da det muligvis kan være nogle modeller der er tiltalende for dig og dine behov.

De andre Ergobaby modeller:

  • Ergobaby Adapt
  • Ergobaby Embrace
  • Ergobaby Aura Vikle

Fordele ved en baby indsats til bæreseler

Indsatsen giver ekstra hoved og nakkestøtte, som kan justeres så det giver en bedre pasform og sikkerhed til din baby. Den giver barnet en bedre ergonomisk holdning i bæreselen, så det kommer til at side i en passende M-position, hvilket er mere naturligt og sundt for dit barn, da dette skåner barnets ryg og hofter. Derudover sidder barnet i en C form, som er bedre for ryggen og mindsker belastningen på barnets bækken og hofter.

Den strømlinet form og det vifteformet rygstykke giver en bedre luftgennemgang, som gør det mere behageligt for barnet at sidde i bæreselen over længere tid.

Med den nye lukke mekanisme, er det nu rigtig nemt at indsætte og aftage barnet fra din bæresele, så den er nemmere end nogensinde at benytte.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *