Ergobaby 360 til spædbørn

Normalt kan en Ergobaby 360 bæresele kun bruges til spædbørn over 3.2 kilo. Men mange forældre vil også gerne kunne bruge den som en babybæresele til de mindste. Dette kan også lade sig gøre ved at tilkøbe en Ergobaby babyindsats til sin bæresele. Hermed vil du kunne benytte bæreselen til børn under 3.2 kilo.

Fås hos Mamamilla

Ergobaby 360 babyindsatsBabyindsats der virker til alle ERGObaby bæreseler

Med deres babyindsats Easy Snug, har ergobaby udviklet en ny og brugervenlig udgave af den klassiske babyindsats til bæreseler. Fordelen ved denne indsats er at den er køligere og ventilere bedre end de gamle modeller. Der er også lavet vise ergonomiske forbedringer, som sikre at dit spædbarn sidder endnu bedre i sin bæresele end før. Denne Ergobaby babyindsats er special lavet til at holde dit nyfødte barn i en ergonomisk korrekt form, som sikre både barnet og din ryg. Fordelen ved at benytte bæreseler fra starten, er at du har barnet tæt på dig, så det kan høre dit hjernelyd og samtidig ligger tæt på samme måde, som da det lå i sin mors have. På den måde får barnet en så blid overgang til den virkelige verden som muligt. Easy snug babyindsatsen fra Ergobaby bør udelukkende benyttes til en Ergobaby 360 bæreseler, Ergobaby Orginal, Four position eller Ergobaby Performance modellerne.

Med en spædbarnsindsats Infant Insert Easy Snug, har du hermed mulighed for at kunne benytte din bæresele til babyer under 4 måneder, men også til de lidt ældre. Den er designet så den passer til 3 forskellige udviklingsfaser: Nyfødte børn, 1-4 måneder, og 4-6 måneder. Efter de 6 måneder vil der ikke længere være nødvendigt at benytte en baby indsats, da barnet nu er stort nok til selv at kunne sidde i bæreselen, uden ekstra hjælp eller støtte. Med til babyindsatsen følger en pude, som bør benyttes når barnet er omkring 5 måneder, og dermed stadig kræver lidt ekstra støtte for at sidde behageligt i sin bæresele.

Fås hos Mamamilla

Fordele ved en baby indsats til bæreseler

Indsatsen giver ekstra hoved og nakkestøtte, som kan justeres så det giver en bedre pasform og sikkerhed til din baby. Den giver barnet en bedre ergonomisk holdning i bæreselen, så det kommer til at side i en passende M-position, hvilket er mere naturligt og sundt for dit barn, da dette skåner barnets ryg og hofter. Derudover sidder barnet i en C form, som er bedre for ryggen og mindsker belastningen på barnets bækken og hofter.

Den strømlinet form og det vifteformet rygstykke giver en bedre luftgennemgang, som gør det mere behageligt for barnet at sidde i bæreselen over længere tid.

Med den nye lukke mekanisme, er det nu rigtig nemt at indsætte og aftage barnet fra din bæresele, så den er nemmere end nogensinde at benytte.