Caboo Lite strækvikle – et godt valg

Caboo er gået hen og blevet et trendy mærke indenfor bæreseler. Det er med god grund, for den er meget kompakt og benytter en kombination af det man kender fra en praktisk bæresele og omsvøbende babyslynge. Læs mere om Lite viklen fra Caboo i denne artikel.

Caboo er en af tidens mest populære bæreseler/strækvikler og har vundet i de senere år vundet adskellige flotte priser for sit unikke design og høje kvalitet.

Det smarte ved denne strækvikle, er at den tages på som, på samme måde som en almindelig en t-shirt, lidt på samme måde som en bæresele, hvilket gør den mere praktisk og nemmere at bruge end en almindelig strækvikle.

På samme måde som en strækvikle, giver Caboo Lite dig muligheden for at have begge dine hænder fri til praktiske gøremål, mens du på samme tid kan opretholde tryghed og kontakt med dit barn. Derfor er Caboo Lite et rigtigt godt produkt, som mange forældre har stor glæde af.

Køb hos Mamamilla

Modellen koster kun 599 kr. og så fås den i forskellige farver. Du kan hos Mamamilla få den i Alloy blå (mest populær), Cloud lyseblå, Jungle grøn og Block grå.

Caboo lite strækvikleHvorfor bruge en Caboo Lite baby strækvikle?

For mange forældre gælder det om at bære sit barn sikkert, ergonomisk og ikke mindst nemt. Caboo Lite er et rigtig godt redskab til dette, i det du kan bære dit barn sikkert rundt, og undersøtte hoved, nakke og ryg på barnet, lige gyldigt hvordan du går rundt. Denne bæresele/strækvikle er nem at bruge, og nem at justere så den passer til alle småbørn og babier. Du justere den ved at trække stoffet igennem de ringe som findes i den, så din baby bliver fastholdt tæt på dig, og opnår optimal sikkerhed og tryghed.

Denne baby slynge har alle de samme funktioner, som en klassisk strækvikle, men er betydelig nemmere at bruge, og består af meget mindre stof. Du tager den simpelthen over hoved på samme måde som en trøje, og undgår på den måde at blive viklet ind i den, eller trække den hen langs jorden, som man godt kan risikere med en traditionel strækvikle. Den simple ring mekaniske, tillader dig hurtigt og nemt at justere babyslyngen, mens barnet stadig sidder i den.
Her er nogle af de highlights ved Caboo Lite:

 • Egnet fra 2,2 kg – 14,6 kg
 • Bomuld / polyester blanding for øget holdbarhed og kvalitet
 • Lettere stof, som giver mere komfort i de varme måneder, og ikke fylder meget sammenfoldet
 • Komfortabel og rigtig nem at benytte
 • Flere bære positioner (herunder til amning, og hofte position for større babyer)
 • Den er 100% ergonomisk, så din baby holdes i den korrekte “frø” eller “M” stilling
 • Nem at justere så den passer de fleste bærere, store som små, ved blot at trække stoffet gennem ringene for at stramme eller løsne
 • Bløde og brede stropper, som giver rigtig god støtte og vægtfordeling
 • Et forankret kryds, som reducerer belastningen på bærens skuldre og ryg
 • Nem at holde ren: kan maskinvaskes og tørretumbles ved svag varme

Caboo LITE, er faktisk lettere end Caboo+ bomulds blanding, og Caboo+ økologisk som er 2 populære Caboo modeller. Dette gør den til en meget populær strækvikle som de fleste vil elske at bære deres barn rundt i. En god og praktisk bæresele, som opfylder alle de behov du som forældre har, når du skal bære rundt på dit barn.

Fås hos Mamamilla

Er der andre Caboo Modeller?

Ja udover den populære Caboo Lite, er der skam også en del andre modeller inden for dette spændende mærke.
Nogle af de mest kendte er f.eks.

 • Caboo +bomuldsblanding
 • Caboo dx+
 • Caboo DXgo
 • Caboo Økoligisk
 • Caboo Close Lite

Har man ikke før prøvet en bæresele, slynge eller strækvikle, så kan det bestemt anbefales. Den måde at transportere sit barn på, giver en ekstra tyghed for barnet, og du vil opnå meget større kontakt og nærhed med din baby. Flere undersøgelser viser faktisk, at forældre som bære rundt på deres barn, knyttere hurtigere bånd med barnet, og samtidig giver det et mere roligt barn. Det er jo heller ikke helt uden grund, at vi ser flere og flere danskere som begynder at bruge bæreseler, slynger og strækvikler.

Her er en lille video, som viser hvordan du benytter en Caboo Lite strækvikle:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *